Fysiotherapie Bergstraat

Vacature sportfysiotherapeut

Vacature (sport)fysiotherapeut
Staan de woorden fysiotherapie en sport met hoofdletters in jouw DNA geschreven? Ben je een enthousiaste fysiotherapeut? Spreekt werken met regionale (top)sporters en breedtesporters jou aan? Denk jij in kansen en mogelijkheden? Heb jij net als je toekomstige collega’s passie voor het vak en ben je out-of-the-box denkend? Dan is dit de vacature voor jou!

Praktijk
Fysiotherapie Bergstraat is een gedreven praktijk in het centrum van Amersfoort. Binnen de praktijk zijn diverse specialisaties te vinden als manuele therapie, oedeemtherapie, oncologie fysiotherapie, sportfysiotherapie, dry needling en echografie. De onderlinge samenwerking is intensief om de hoogste kwaliteit te garanderen voor onze patiënten. Het team bestaat uit negen enthousiaste fysiotherapeuten en twee secretaresses. Fysiotherapie Bergstraat is een pluspraktijk. Wij maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes en zijn ook op zoek naar de wetenschappelijke onderbouwing hiervan. Onze aanpak is actief en sportief; je zult dan ook vaak te vinden zijn in de oefenzaal op de hoofdvestiging of op het sportcomplex van voetbalvereniging CJVV. Met CJVV hebben we een samenwerkingsverband rondom het medische beleid van de voetballers.

Functieomschrijving
Als (sport)fysiotherapeut werk je nauw samen met de aanwezige manueel therapeuten. Je krijgt bij ons alle ruimte om sportfysiotherapie binnen de praktijk op te bouwen/uit te breiden. Je werkzaamheden bestaan naast algemene fysiotherapie uit het behandelen van patiënten met sport gerelateerde beweegklachten. Je geeft sporttrainingen, advies en voorlichting op het sportspreekuur. Daarnaast breid je het netwerk van medische specialisten en sporters uit.

Functie eisen
Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, voldoe je aan het volgende profiel:
o je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding fysiotherapie met inschrijving in het CKR
o je hebt minimaal drie jaar werkervaring in de eerste lijn
o je bent minimaal 3e jaars student sportfysiotherapie of afgestudeerd als master sportfysiotherapie
o je bent 32-38 uur beschikbaar
o je beschikt over een goede zelfreflectie en bent communicatief vaardig
o je bent ondernemend en initiatiefrijk
o je hebt een actieve houding binnen het vak en je bent bereid om te werken aan kwaliteitsverbetering
o je bent een teamspeler
o je hebt aantoonbare affiniteit met sport en bewegen

Uren per week
32 uur per week, indien wenselijk uit te breiden naar 38 uur. De praktijk hanteert ruime en flexibele openingstijden. Werktijden zijn daarom in overleg. We verwachten wel dat je één avond per week inzetbaar bent.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Binnen de praktijk zijn voldoende (bij)scholingen mogelijk en is er genoeg ruimte voor persoonlijke groei.

Interesse?
Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@fysiotherapiebergstraat.nl. Mocht je na het lezen van deze vacature nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Gijs Ganzevles of Ruud Wagenaar via 033 – 461 19 16. Meer informatie over jouw toekomstige werkplek is te vinden op www.fysiotherapiebergstraat.nl.