Runshops

Fysiotherapie Bergstraat is een praktijk die kwaliteit levert en samen met de patiënt werkt naar het beste resultaat. Hardlopen en hardloopanalyses staan al een tijdje onder de mogelijkheden maar vanaf dit jaar zullen we ons meer en meer gaan richten op sport en hardlopen in het bijzonder. Er wordt gewerkt aan samenwerkingen en ontwikkeling op het gebied van hardlopen. Hoe kunnen wij onze hardlopende patiënten/klanten optimale zorg bieden bij blessures, blessurepreventie en het verbeteren van prestaties?

Hardlopen als onderdeel van fysiotherapie?

Een van onze nieuwe ontwikkelingen is het geven van RUNSHOP’s. Vanaf september 2022 zullen deze bij Fysiotherapie Bergstraat met regelmaat worden gegeven. (Iedere 4-6 weken) Deze RUNSHOP’s zijn informatieve bijeenkomsten met een (inter-) actief karakter, betreffende allerlei onderwerpen die met hardlopen te maken hebben. Onze hardloopspecialisten, Hester Woudenberg en Daniëlle Gerritsen, zullen steeds weer andere onderwerpen uitlichten en u daarbij meenemen in een interactieve bijeenkomst. Ook zal er gebruik gemaakt worden van gastsprekers.

De RUNSHOP’s zijn gratis toegankelijk. Het waar en wanneer zal steeds via Facebook, Instagram, LinkedIn en deze pagina worden verkondigd, hou deze dus goed in de gaten! Schrijf je je in voor de nieuwsbrief dan zal je ook via deze weg op de hoogte gehouden worden over de komende RUNSHOP’s.

Kickstart op 12 september!

De kickstart van de RUNSHOP’s zal zijn op 12 september 2022, waarbij we als eerste onderwerp het zullen gaan hebben over Core-Stability training bij hardlopen. Een heel belangrijk onderdeel van blessure-vrij hardlopen! Daarbij mag zeker niet vergeten worden dat hardlopen de basis van vele andere sporten is, zoals voetbal, tennis, hockey etc. De eerste RUNSHOP is dan ook super interessant voor iedere sporter, van hardloper tot veldsporter! Vergeet niet uw sportkleding aan te trekken want we gaan meteen stevig van start!

Samenwerking met

Aanmelden voor de RUNSHOP’s

De RUNSHOP's gaan door bij een minimum van 6 inschrijvingen. Je hoort een dag van te voren of het wel of niet doorgaat.