Doe mee met onze Runshops

Wij werken graag met jou samen voor het beste resultaat. En dat doen we niet alleen binnen onze praktijk, maar ook daarbuiten! Voorkomen is beter dan genezen en daarom bieden wij nu Runshops aan. Iedere 4 tot 6 weken geven we een workshop met een (inter-) actief karakter, waarin allerlei onderwerpen voorbij komen die met hardlopen te maken hebben. Ook zal er soms gebruik gemaakt worden van gastsprekers. Interessant? Lees dan verder en schrijf je in!

Waar en waneer?

De Runshops zijn gratis toegankelijk en worden regelmatig gehouden bij CJVV (Gasthuislaan 70) in Amersfoort. De verschillende data en tijden delen we niet alleen via deze pagina, maar ook via Facebook, Instagram. Dus volg ons je bent altijd op de hoogte! Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief, want ook daarin worden de nieuwste Runshops bekend gemaakt.

Wanneer is de volgende?
Je kunt de datums zien in het aanmeldformulier.

Blessurevrij hardlopen

Onze hardloopspecialisten, Hester Woudenberg en Daniëlle Gerritsen, zullen tijdens de Runshops steeds weer andere onderwerpen uitlichten. Samen zorgen we ervoor dat je blessurevrij kunt hardlopen. Niet alleen handig voor hardlopers, maar ook als je aan het revalideren bent of als je na een knieblessure weer wilt gaan voetballen. Fysiotherapie Bergstraat hoopt zo optimale zorg te bieden bij blessures, blessurepreventie en het verbeteren van prestaties.

Samenwerking met

Aanmelden voor de RUNSHOP’s

* Alle tips en trics die zinvol kunnen zijn bij hardlopen opstarten zoals: Wat heb ik nodig, waar kan ik een schema vinden, zijn er appjes voor, bij welke clubs kan ik terecht, waar moet ik voor uitkijken, kan iedereen hardlopen.

De RUNSHOP's gaan door bij een minimum van 6 inschrijvingen. Je hoort een dag van te voren of het wel of niet doorgaat.